Свекруха перед сном кидала в унітаз часник. Побачивши результат, я теж так роблю

Хочу поділитися з вами незвичайним лайфхаком для ванної кімнати та туалету. Давно відомо, що найбільша концентрація бактерій в наших будинках саме в ванних кімнатах. Якщо ми не будемо ретельно очищати їх, там будуть розвиватися багато бактерій і грибків.


 
Проблема в тому, що прибирання всієї ванної кімнати може займати багато часу. У багатьох будинках для цієї мети використовуються сильні миючі засоби. Але краще всього спробувати ефективні і екологічно чисті альтернативні способи чистки ванної кімнати. Я розповім про метод, який підгледіла у своїй свекрусі. Для цього знадобиться простий часник.

Як ви знаєте, часник надає сильну дію на бактерії. Він є природним антибіотиком і протизапальним засобом, а також містить речовину під назвою алліцин. Аліцин захищає від паразитів і бактерій. Тому часник може з легкістю видаляти бактерії з туалету.


 
Що потрібно робити?

Очистіть зубчик часнику і помістіть його в унітаз. Найкраще залишати його на ніч, коли туалет використовується менше.

Коли прокинетеся на наступний ранок, промийте туалет проточною водою. Повторюйте цю дію, принаймні – два рази на тиждень.

Часник допоможе зберегти унітаз свіжим завдяки своїм протимікробним і протигрибковим властивостям.

Інше рішення, також добре усуває плями іржі в туалеті і бактерії це чай з додаванням часнику. Його наливають прямо всередину унітазу. Просто заварюєте чай з трьома зубчиками часнику і після охолодження виливайте в унітаз.

Я чула багато хорошого про властивості часнику, але ніколи не думала, що він може бути корисний при збиранні ванної кімнати.

Рекомендації